SERVICII

1--Creare-site-300-x-190.jpg
Creare site

Ce fel de site-uri creăm noi?

Creăm site-uri special gândite care să vândă SERVICII sau PRODUSE 24H din 24H pentru colaboratorii noștri.

De ce ținem cont când realizăm site-uri?

1.Numele domeniului

Numele domeniului trebuie să fie memorabil și sugestiv, ca utilizatorul să țină minte site-ul dumneavoastră și să poată reveni oricând pentru a face o achiziție.

 

2.Site-ul să fie adaptiv

Site adaptiv înseamnă un site care să aibă 2 tipuri de design-uri în funcție de tipul de dispozitiv de pe care s-a intrat.

 

Daca s-a intrat de pe mobil/tabletă site-ul va avea o versiune special programată pentru mobil ca să genereze leaduri prin completarea ușoară a formularelor sau prin apelarea directă cu un singur click.

 

3. Codarea site-ului

Când realizam site-uri optimizăm atât codul sursă cât și imaginile, astfel încât site-urile să se încarce rapid, utilizatorii să navigheze ușor și în final să comande ce au nevoie.

2---Marketing-Online-300-x-190.jpg
Marketing online

Ce înseamnă pentru noi MARKETING-UL ONLINE si cum vedem noi marketing-ul?

 

Marketing-ul este precum un leader bun care reușește să facă oameni cu abilități diferite să lucreze bine, astfel încât compania să aducă PROFIT

 

Conceptul de MARKETING ONLINE reprezintă unirea mai multor elemente cum ar fi:

  1. Design-ul cu care a fost făcut site-ul

  2. OFERTELE care sunt afișate pe site

  3. Canalele de promovare (Google Ads, Facebook) cu care este promovat site-ul

 

Dacă desing-ul site-ului este unul intuitiv și plăcut iar OFERTA care este pe site este atractivă, prin promovarea eficientă pe Google Ads sau Facebook, site-ul va ADUCE CLIENȚI.

3---Google-Ads--300-x-190.jpg
Google Ads

Pentru ce folosim noi Google Ads?

1. Folosin Google Ads pentru promovarea pe Google a site-urilor partenerilor noștri.

Când utilizatorii caută pe Google produsele sau serviciile pe care partenerii noștri le au noi scoatem in față acele site-uri ca utilizatori să poată face achiziții.

 

2. Creăm BRAND prin furnizarea unui număr foarte mare de vizitatori pe site-urile partenerilor noștri.

Crearea de BRAND se face ca să ajute partenerii să vândă constant produse și servicii la un PREȚ MAI MARE.

4---Content-writing-300-x-190.jpg
Content Writing

Cum creăm noi conținutul unui site?

 

  1. Folosim mesaje scurte dar cu impact, capabile să trimită utilizatorii către o acțiune favorabilă ( să sune, să completeze un formular, să comande direct etc).

  2. Mesajele noastre trebuie să se înțeleagă ușor și rapid.

  3. Creăm o structură prin care utilizatorul trece ușor de la "am înțeles cu se ocupă", "par interesanți" la "hai să îi sun și să comand de la ei".

6---SEO--300-x-190.jpg
SEO

SEO este un acronim ce vine de la Search Engine Optimization, expresie care in Limba Română se traduce ca Optimizare pentru Motoarele de Căutare.

Putem spune deci că SEO este îmbunătățirea paginilor web, unde obiectivul este să atragi cât mai multe vizite de la persoanele care caută compania, produsele sau serviciile dumneavoastră, prin motoarele de căutare ca Google, Yahoo sau Bing.

 

Având în vedere că acum Google este cel mai folosit motor de căutare, optimizarea pentru motoarele de căutare înseamnă că aplicăm tehnici și strategii astfel încât websiteul dumneavoastră să fie listat în Google pe o poziție cât mai bună. Pentru acest trafic nu trebuie să plătiți.

5---Web-design---LOGO-300-x-190-V2.jpg
Web Design

Cum facem noi design-ul unui site?

 

1. Creăm site-uri cu design intuitiv.

Folosim poze și mesaje prin care utilizatorii site-urilor să înțeleagă ușor și rapid despre ce produse sau servicii pot achiziționa de pe acel site.

 

2. Creăm logo sugestiv pentru crearea de BRAND

Un logo sugestiv realizat la nivel profesional va transmite încredere și va fi mai ușor de memorat pentru utilizatorii care doresc să cumpere constant.